#közétkeztetési rendelet

Közoktatás MTI

Januártól nem lehet sózni az ételeket a menzákon

A túlzott só-, cukor- és zsírfogyasztás visszaszorítása a célja az új közétkeztetési rendszernek – mondta Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában rendezett BabaMama Expón.

Minden második magyar egyetemista dolgozik a tanulmányai mellett – ilyen lehetőségeitek vannak Campus life Székács Linda

Minden második magyar egyetemista dolgozik a tanulmányai mellett – ilyen lehetőségeitek vannak

Az Eurostudent 2022-es felmérése szerint a magyar egyetemi hallgatók közel 60 százaléka folyamatosan vállal munkát a tanulmányai mellett, elsősorban megélhetési okokból. A nappali tagozatosok körében inkább az alkalmi munka jellemző, míg a részidős képzésben tanulók döntő többsége állandó munkaviszonnyal rendelkezik. Mutatjuk, milyen lehetőségeik vannak az egyetem mellett dolgozni akaró hallgatóknak.